din 1998

asigurari RCA, CASCO, CMR, IMOBILE SI BUNURI, DE CALATORIE, RASPUNDERI CIVILE, CARGO, SANATATE

travel2Despre ce tip de asigurare este vorba?

Asigurarea acoperă riscul de accident și îmbolnavire prin preluarea cheltuielilor medicale de urgență și/sau repatriere, în funcție de planul de acoperire solicitat de către contractantul asigurării.

Ce se asigură?

Ca urmare a producerii unui eveniment asigurat și în baza condițiilor de asigurare stabilite de fiecare Asigurator se asigură în limita sumei asigurate :

 • accidentul;
 • îmbolnăvirea;
 • asistență medicală de urgență;
 • asistență medicală de urgență în cazul bolilor cronice preexistente și consecințele unor astfel de boli existente sau cunoscute la data începerii valabilității poliței de asigurare;
 • transportul medical;
 • repatrierea;

Sumele asigurate?

Sumele asigurate recomandate pentru cheltuieli medicale de urgență pot fi: 5.000 Euro, 10.000 Euro, 30.000 Euro sau 50.000 Euro. Asiguratul poate sa opteze pentru una din aceste variante in functie de condițiile de asigurare stabilite de Asigurător.

Exista restricții de acoperire?

Asigurarea este valabilă în țara/zona teritorială menționată în polița de asigurare precum și în țările tranzitate cu excepția teritoriului României și a țării de rezidență a Asiguratului.

Ce obligații am?

Obligații la începutul contractului:

 • Prezentarea pașaportului sau a cărții de identitate înaintea părăsirii teritoriului Românie;
 • Polița de asigurare se încheie obligatoriu înaintea părăsirii teritoriului României prin prezentarea pașaportului Asiguratului (sau a cărții de identitate, pentru cazul în care deplasarea este permisă pe baza acestui document) în original și prin plata integrală a primei de asigurare. În caz contrar asigurarea nu este valabilă.
 • Plata primei de asigurare;

Obligații pe durata contractului de asigurare:

 • Să informeze Asiguratorul sau orice alt corespondent despre orice modificare aparută sau despre orice eveniment care ar putea determina răspunderea acestuia;
 • Să pună la dispoziție orice informații solicitate de către Asigurator sau de către corespondentul acestuia, acestea fiind legate de instrumentarea unui dosar de daună.

Când și cum plătesc?

Prima de asigurare se poate achita în numerar la sediul emitentului sau prin virament bancar în  contul indicat în oferta de asigurare. Prima de asigurare se achita integral.

Când începe și când încetează acoperirea?

Răspunderea Asigurătorului  pentru riscurile asigurate începe la data prevăzută în polița de asigurare ca fiind data începerii perioadei de valabilitate a asigurării, dar nu înainte de încasarea primei de asigurare și de trecerea frontierei pentru efectuarea călătoriei în străinătate.

Cum pot să reziliez contractul?

 • Prin notificare unilaterală in conformitate cu condițiile de asigurare stabilite de Asigurător;
 • Cu acordul ambelor părți in conformitate cu cele stabilite in condițiile de asigurare stabilite de Asigurător;

Procesarea comenzilor
7 zile din 7
orele 09:00-20:00

Informatii la telefon:

0758 052 801
0751 229 313
0758 052 802
0746 206 070

7 zile din 7
orele 09:00-20:00


LIVRARE GRATUITA

conform termeni si conditii

 

ALEGE ACUM
CEL MAI BUN PRET


ACUM POTI PLATI IN

3 RATE
FARA DOBANDA
prin CARD AVANTAJ